Kontorsflytt

Carrier tillhör ett av Stockholms mest erfarna flyttfirmor inom kontorsflytt. Varje år hjälper vi mängder av företag, organisationer och föreningar i varierande branscher att flytta. Vi arbetar såväl med stora som små kunder och anpassar alltid våra flyttjänster till varje enskild kunds behov.

Vill ni begära gratis flyttoffert på er kontorsflytt i redan idag?

Kontakta oss så återkommer vi med kostnadsförslag!

Företagsflytt / kontorsflytt

När ni ska byta kontor måste kontorsflytten gå smidigt, snabbt och problemfritt. Vi erbjuder fullservice inom strukturerad kontors- och företagsflytt för både småföretag och stora koncerner (läs mer under verksamhetsflytt). Under våra 30 år i branschen har vi lärt oss att hemligheten bakom en lyckad företagsflytt är bra planering och projektledning.

Första steget är att vi går igenom era behov och hur vi kan flytta ert kontor eller företag på ett sätt som fungerar bäst för er verksamhet. Tillsammans tar vi fram en flyttplan för packning, demontering, lastning, städning, transport, lossning, uppackning och montering. Vi kan även hjälpa er med mellanlagring eller magasinering, hämtning och montering av nya möbler samt installation av datorer och övrig kontorsutrustning.

Målet är att er verksamhet ska kunna rulla på utan avbrott, trots att kontoret under en period befinner sig mellan två olika adresser. Det är alltid er verksamhet som styr när flytten bör ske, exempelvis om det tar flera dagar, måste ske på helgen eller i olika etapper. När personalen kommer till kontoret efter flytten ska allt vara färdig, så att de kan arbeta effektivt från dag ett. Avgörande för att lyckas med en större företagsflytt är att planera allt i förväg och förmågan att ta till vara på tidigare erfarenheter i själva genomförandet.

En företagsflytt består av många delar:

 • Demontering och packning.
 • Lastning och transport.
 • Städning.
 • Eventuellt mellanlagring eller magasinering.
 • Lossning, uppackning och montering.
 • Eventuellt hämtning och montering av ny utrustning.

Tack vare en genomarbetad flyttplan kommer alla anställda att ha full koll på vad som kommer att ske i vilken ordning, vad som förväntas av dem och vilken utrustning som kommer att behövas. Allt för att ni ska kunna fokusera effektivt på er kärnverksamhet och lämna stöket åt flyttexperterna.

Oftast börjar vi med en kostnadsfri besiktning, för att kunna lämna ett kostnadsförslag.

Glöm inte att…

 • Boka flyttfirman minst 3-4 veckor i förväg.
 • Beställ flyttkartonger, bubbelplast och annat.
 • Adressändra till kunder, leverantörer och myndigheter.
 • Flytta bredband, telefoni, elavtal, försäkringar och så vidare.
 • Tydligt märka alla flyttkartonger och allt gods.

Några generella packtips

 • Tejpa ihop mattor, lösa hyllplan och liknande.
 • Märk flyttkartonger med våning och rumsnummer.
 • Packa inte för tungt och stapla kartongerna tre och tre.
 • Inhyrda kontorsmaskiner flyttas (oftast) av leverantören.
 • Packa köksgeråd ståendes med makulaturpapper.
 • Koppla ur all teknik och märk upp sladdarna.

Du hittar fler tips finns på vår tipssida.

Mindre flyttar

Om ni ska möblera om på kontoret eller behöver göra mindre interna omflyttningar kan vi i regel ordna det redan inom några dagar. Även hämtning och montering av ett mindre antal möbler eller en tung flytt av exempelvis en maskin eller ett kassaskåp kan oftast ske med kort varsel.

Vi kan även demontera och forsla bort gamla möbler för återvinning, tömma ett enstaka kontor eller montera upp ny kontorsutrustning direkt från kartong.

Säkerhet och integritet

Ditt gods är försäkrat under hela flytten och vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Utöver försäkringar tillämpar vi också de ansvarsbestämmelser som ingår i branschens villkor för kontorsflytt. Ladda ner Kontor 2003 här.

Vår trevliga personal är uppmärksam, förutseende och kunnig. Vi har självklart genomgått utbildningen Säkra lyft och har ID06-behörighetskort. Därför vet vi hur man förebygger olyckor, emballerar på rätt sätt och undviker skador på både lokaler och gods. I alla våra flyttprojekt får du en personlig kontaktperson för alla frågor.

Självklart arbetar vi under total tystnadsplikt, så dina mappar och journaler är trygga under exempelvis en arkivflytt.

Kontorsflytt Stockholm

Det finns ingen stad i Sverige som det sker så många kontorsflyttar i som i Stockholm. Det är förstås naturligt. Inte nog med att huvudstadsregionen är störst och att flest företag och organisationer därför huserar i staden. I Stockholm frodas företagande och innovation och därför finns ett konstant och mycket stort behov av flyttjänster inom kontorsflytt. Ett behov som fylls av flyttfirmor så som Carrier!

Boka kontorsflytt med Carrier!

Vill ni ta hjälp av stans främsta flyttfirma för er kontorsflytt i Stockholm? Då kan ni glädjas åt att ni har hamnat rätt! Carrier levererar högkvalitativ kontorsflytt till företag, organisationer och föreningar runt om i Stockholm.

Läs mer för att veta mer om oss eller kontakta oss direkt för att få en gratis flyttoffert!

Er kontorsflytt i trygga händer

På Carrier är vi stolta över att ha växt till att bli ett av Stockholms mest välrenommerade och anlitade flyttfirmor inom kontorsflytt. När ni väljer att ta flytthjälp av oss kan ni räkna med kvalitet i alla led.

Vi har lång erfarenhet av kontorsflyttar i Stockholm

I vårt team arbetar flytt- och transportproffs med decennier av erfarenhet av kontorsflyttar av olika slag. I 40 år har vi lärt oss hur man på bästa sätt kan genomföra denna typen av flyttar. I en stad som är under ständig ombyggnation och där trafiken dras om dag för dag krävs denna erfarenhet.

Vi har rätt flyttutrustning och ett stort och kompetent team

För att ständigt kunna leverera högkvalitativa flytt- och transporttjänster är framförallt två beståndsdelar särskilt viktiga: 1) Man behöver ett kunnigt flytteam som vet hur en kontorsflytt ska tas itu med för att bli så bra som möjligt. 2) Man behöver utrustning som gör att det kunniga teamet har optimala förutsättningar. På Carrier är vi glada över att fylla båda dessa behov. Vi har flyttredskap och maskiner för att genomföra precis alla typer av kontorsflyttar.

Vår kontorsflytt är för alla

Vi är stolta över att erbjuda våra flyttjänster inom kontorsflytt i Stockholm till alla. Till oss vänder sig stora såväl som medelstora och små bolag som ska byta kontor. Vi accepterar alla som ber om vår flytthjälp alldeles oavsett omfattning av kontorsflytten och företagets bransch och/eller storlek.

Välkommen att höra at er till Carrier för gratis flyttoffert på kontorsflytt redan idag!

Som kund hos Carrier

Det ska alltid kännas tryggt att vara kund hos oss. Därför ser vi till att alltid garantera säkerhet för våra kunder och de kontorsflyttar vi utför.

Garanti och försäkring

Alla arbeten som levereras av oss på Carrier sker naturligtvis med generös garanti. Vår organisation är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001, vilka garanterar både kvalitet och miljöhänsyn.

Service

När ni väljer Carrier får ni en partner som ni alltid kan nå för eventuella frågor. Vi siktar alltid på att ha god och regelbunden dialog och i alla avtal framgår villkor tydligt. Vår erfarenhet säger att transparens och bra kommunikation föder goda samarbeten. Därför tummar vi inte på detta!

Anpassningsbara tjänster

Hur ser just era behov av kontorsflytt i Stockholm ut? Detta är en fråga som varje enskilt projekt inleds med. Våra flyttjänster anpassas alltid utefter de rådande behoven för varje kund. Vissa föredrar att anlita oss enbart för vissa moment av kontorsflytten. I andra fall föredras att vårt team sköter allting från början till slut. 

Oavsett vad just ni behöver så anpassar vi flyttjänsten utefter era önskemål!

Dags för kontorsflytt?

Se till att kontakta Carrier för att boka kontorsflytt i Stockholm i tid! Vi erbjuder gratis flyttoffert till alla som kontaktar oss.

För flyttfirma Stockholm kan du läsa mer här

Kontorsflytt Stockholm

Varje dag flyttar nya företag in till Stockholm, och samtidigt flyttar vissa verksamheter ut ur stan. Utöver in- och utflyttarna finns förstås också en stor mängd bolag som byter lokaler inom staden. Det kan handla om att man växt ur de gamla faciliteterna och behöver större eller att man behöver skära ner och därför efterfrågar något mindre. Oavsett företag och anledning till flytten finns det ett behov som förenar alla dessa scenarion: Företaget i fråga är i behov av professionell kontorsflytt i Stockholm. En sådan tjänst hittar ni hos oss på Carrier Transport!

Företagsflytt Stockholm

Står ditt bolag inför en företagsflytt i Stockholm? Det kan vara en både exalterande och utmanande tid för företag i alla storlekar och branscher. En kraftigt stressreducerande åtgärd är att låta en professionell flyttfirma i Stockholm ta hand om företagsflytten.

När du vänder dig till oss på Carrier Transport kan du räkna med en flytt som sker smidigt, säkert och till ett konkurrenskraftigt pris. Vi anpassar flyttmomenten utefter er verksamhet. Detta för att reducera flyttens påverkan på den dagliga verksamheten. 

Kontakta oss för offert på företagsflytt i Stockholm redan idag!

Telefon: 08-685 00 80

Email: flytt@carrier.se

Vill du att vi kontaktar dig?

 • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

 • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.