Flyttfirma Kungsholmen

Varje dag flyttar en strid ström människor in på Kungsholmen. Stadsdelen byggs ständigt ut och nya bostadsområden ser dagens ljus varje år. Samtidigt finns det förstås en konstant ström av människor som också flyttar från stadsdelen. För alla dessa, inflyttande såväl som utflyttande, finns vår flyttfirma på Kungsholmen. Carrier Transport tillhör en av Kungsholmens, Stockholmsregionens och Sveriges bästa flyttfirmor, och det är vi stolta över!

Skräddarsydd service vid flytt

Hur kan vi hjälpa dig? På Carrier Transport vet vi att behovet av logistik och bärkraft varierar kraftigt mellan olika flyttprocesser. Det är därför flyttservicen som vår flyttfirma levererar på Kungsholmen alltid utgår ifrån varje specifikt fall. Beroende på vad just du behöver hjälp med så ser vårt skickliga team till att lösa det åt dig. Det kan handla om packning och/eller uppackning av bohagsflytt i samband med transport från det gamla till det nya hemmet. Det kan också handla om möbelmontering eller annan hjälp för att göra sig hemmastadd.

Kontakta oss på 08 685 00 00 och berätta vad du behöver hjälp med. Vår flyttfirma på Kungsholmen gör jobbet från start till mål!

Att vara kund hos Carrier Transport

Vår flyttfirma har funnits aktiv i huvudstaden, på Kungsholmen och övriga stadsdelar, sedan tidigt 1980-tal. Genom åren har vårt tjänsteutbud utvidgats och vår personalstyrka växt ett antal gånger. Idag är vi en av de mest välrenommerade och anlitade flyttfirmorna, inte bara på Kungsholmen utan i hela landet. Vi tror att vår framgång kan förklaras på tre olika sätt:

Kvalitet  

Teamet från vår flyttfirma på Kungsholmen ser alltid till att leverera bästa möjliga resultat alldeles oavsett kund och uppdrag.

Bredd

Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, och inte tvärtom. Vi utför det jobb som krävs för att kunden ska bli nöjd – i alla lägen.

Service

På vår flyttfirma på Kungsholmen vet vi att god kunddialog är lika viktigt som ett väl utfört arbete. Du kan därför alltid räkna med att vi levererar tydliga villkor och att vi finns tillgängliga för frågor och funderingar enkelt.

Vill du veta mer om Carrier Transport eller om vårt stora utbud av flyttjänster inom service och logistik? Kontakta oss på 08 685 00 00 redan idag!

Vi erbjuder gratis offert till alla som funderar på att anlita vår flyttfirma på Kungsholmen.

Sida för Flyttfirma Vasastan

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.