Magasinering

Du kan plötsligt stå utan förvaringsutrymme, privat eller på arbetsplatsen, och behöver någonstans att förvara allt gods. Vi har alla varit där någon gång, inte sant? Det kan vara några flyttkartonger som ska förvaras under en begränsad tid eller ett helt bohag eller kontor som ska magasineras under oöverskådlig tid. Vilket behov du än har så gör vi plats för dina saker – från enstaka styckegods till hela pallställage, från en månad till flera decennier framåt. Vad har du för behov?

Vi har tempererade lagerlokaler i Stockholm, Göteborg, Örebro och Jönköping. Ditt magasin är säkert från både fukt, brand och tjuvar, eftersom vi satsar mycket på brand- och inbrottslarm. Våra lager är välbevakade och vi har strikta rutiner för vem eller vilka som har åtkomst under specifika tider. Magasinen är också godkända av både försäkringsbolagen och brandmyndigheten.

Magasinering av bohag

Om du står inför en bohagsflytt, där dina boenden inte överlappar, kan magasinering vara en bra lösning. Packa ner de viktigaste tillhörigheterna i en väska som du enkelt kan transportera mellan olika tillfälliga boenden, så tar vi hand om resten av ditt bohag. När du får dina nya hemnycklar kan vi hjälpa till med både flytten och montering av möbler.

Magasinering är också ett bra alternativ om du ska flytta till en möblerad lägenhet.

Företagsförvaring och lager

Platsbrist på kontoret eller i produktionen kan orsaka problem för din verksamhet. När kraven på flexibilitet ökar, samtidigt som tillgången på lokaler i attraktiva områden minskar, kan magasinering vara ett bra alternativ. Om du växer ur dina lokaler eller råkar ut för platsbrist av något skäl kan vi förvara både kontorsmöbler, maskiner och produktionsmaterial. När du behöver ditt gods igen kan vi köra ut det åt dig och även montera ihop eventuella möbler. Många av våra kunder förvarar ovanliga reservdelar eller brukslager hos oss.

Vi har stor vana av att hantera våra kunders arkiv, exempelvis äldre bokföring, med rutiner för både märkning och makulering.

Skrymmande gods

Större maskiner eller fordon som inte får plats i våra pallställage förvaras antingen på vår inhägnade och välbevakade rangergård, under tak i ouppvärmda magasin eller mellan hyllorna i våra tempererade lagerlokaler. Vi kan förvara allt från bilar, båtar och husvagnar till tryckpressar, CNC-fräsar och MIR-skanners. Vi har stor erfarenhet av verksamhetsflytt och kan ordna fram kranar, tillstånd och annat som kan krävas för att magasinera ditt ovanliga gods.

Flytt magasinering

Vi är stolta över att Carrier Transport idag är ett av både Stockholms och Sveriges mest välrenommerade flyttfirmor. Vår kompetens är särskilt stor inom flyttprojekt som kräver extra moment, och magasinering vid flytt är just en sådan. Varje år hjälper vi mängder av företag, organisationer och privatpersoner att magasinera sina möbler, maskiner och bohag.

För flyttfirma Stockholm kan du läsa mer här

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.