Flyttfirma Vasastan

Carrier Transport tillhör en av Vasastans mest anlitade flyttfirmor. Varje år hjälper vi mängder av människor att både flytta ut ur och in i stadsdelen. Våra flytttjänster erbjuds till såväl företag som privatpersoner, och de anpassas helt till de behov som finns vid varje specifik flytt. 

Nedan listar vi några av de flyttjänster som vår flyttfirma erbjuder Vasastans invånare och företag:

Privatflytt

Privatflytt, eller bohagsflytt, är en av våra vanligaste tjänster. Det är precis vad namnet antyder: En tjänst som riktar sig mot privatpersoner som ska genomföra en flytt. Många människor flyttar till och från Vasastan och många av dem väljer vår flyttfirma för att göra jobbet. Vi bistår med allt som kan underlätta för dig som flyttar. Det kan exempelvis handla om packning/uppackning av bohag, transport och specialflytt med extra tunga lyft eller komplicerade lyft. Inga jobb är för stora eller för små för vår flyttfirma i Vasastan.

Företagsflytt

Många företag, organisationer och föreningar har sina faciliteter i denna del av stan. Det är inte ovanligt att organisationer byter lokaler för att optimera sina verksamheter, och då är vi redo att ta oss ann uppgiften. Carrier Transport är en av de mest anlitade och respekterade flyttfirmorna, inte bara i Vasastan utan i hela regionen. Varje år hjälper vi mängder av stora och små organisationer att genomföra sina företagsflyttar – säkert, effektivt och till ett konkurrenskraftigt pris.

Utlandsflytt

Ofta innebär en utlandsflytt en hel del logistik och stundtals huvudbry för den flyttande. Carrier Transport är en flyttfirma i Vasastan med många års erfarenhet av just den här speciella typen av flyttar. Vi tar ansvar för de delar av flytten som du behöver hjälp med, och anpassar tjänsten efter de rådande villkoren. Det kan exempelvis handla om säker och stabil exportpackning, magasinering eller lagerhållning. Det kan också vara tal om tullar, administration och diverse fraktkomplikationer.

Efter att ha arbetat med utlandsflyttar under flera decennier vet vi vad som behövs för att uppnå smärtfrihet. Lämna ansvaret till vår flyttfirma när du ska flytta från Vasastan och ut i världen!

Tunga lyft

Det är viktigt för oss att vara en flyttfirma i Vasastan för alla kunder och för alla möjliga situationer. Denna inställning har gjort att vi specialiserat oss på att ta hand om de flyttprojekt som innefattar exceptionellt tunga lyft. Vi besitter precis den utrustning och kompetens för att utföra den här typen av arbeten. Vårt team genomför arbetet på ett sätt som varken skadar deras egna ryggar eller det som ska transporteras.

Kontakta vår flyttfirma i Vasastan för att veta mer!

08 685 00 00

Sidan för Flyttfirma Östermalm

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.