Tunga lyft & kassaskåpsflytt

Står du tunga lyft i Stockholm? Spara på ryggkrafterna och låt proffsen göra jobbet. På Carrier arbetar ett team med många års erfarenhet av flytt- och transportarbeten. Vi har kunskapen, styrkan och erfarenheten av att genomföra tunga lyft av olika slag. Oavsett vilket objekt som du ska flytta så ser vi till att lösa det åt dig.

Vill du begära gratis flyttoffert på ditt tunga lyft i Stockholm?

Kontakta oss redan idag så återkommer vi med kostnadsförslag så snart som möjligt!

Tunga lyft i Stockholm med Carrier

Det finns gott om tunga saker som ska flyttas från en plats till en annan i Sveriges huvudstad. Som tur är så finns det professionella flyttfirmor som specialiserat sig på tunga lyft i diverse flyttsammanhang. Carrier är en sådan firma. Hos oss hittar du ett team av transportproffs som levererat en stor variation av flyttservice-tjänster i många år. Vi genomför regelbundet tunga lyft i Stockholm med omnejd.
Läs vidare för att veta mer om vår verksamhet eller begär offert idag!

Verksamheten

Vilken typ av tungt lyft står du inför? Efter många år i branschen har vi på Carrier insett att utbudet av tunga objekt som ska flyttas aldrig tycks ta slut. Vi har levererat tunga lyft i Stockholm under decennier och ändå ställs vi ständigt inför nya utmaningar. Detta uppskattas starkt i och med att det gör att vi får utvecklas kontinuerligt. Vi fixar era tunga lyft, smidigt och säkert, alldeles oavsett vad som ska flyttas. 

Vår utrustning

Eftersom inget tungt lyft är det andra likt har vi med åren samlat på oss rikligt med flyttutrustning för alla tänkbara scenarion. Vi har de redskap som krävs för att ditt objekt, vad det än må vara, ska levereras säkert och skadefritt.

Vårt team

All personal på Carrier genomgår gedigen utbildning då de påbörjar sin anställning. Detta är centralt i vår flyttverksamhet eftersom det säkerställer liknande kompetens i hela företaget. Som kund kan du alltid räkna med högkvalitativt arbete oavsett vilket team som hjälper er med ert tunga lyft.

Vår service

På Carrier anser vi att ett gott utfört arbete består av två olika delar. 1) Ett väl utfört praktiskt arbete, exempelvis vid ett tungt lyft i Stockholm. 2) God service genom hela samarbetet. Som kund hos oss kan du alltid räkna med att vara en integrerad del av arbetet. Vi finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar. Vi levererar tydliga villkor och goda garantier som säkerställer trygghet för både kund och för oss själva.

Säkra, tunga lyft

Arbetsmiljöverket kom med nya krav på flytt- och transporttjänster av tyngre slag år 2007. Den utbildning som kallas för Säkra Lyft garanterar att den som utför det tunga lyftet har behörighet att utföra arbetet. Det handlar om olycksförebyggande och riskreducering för att arbetet i fråga ska genomföras så säkert som möjligt. All personal som utför tunga lyft på Carrier i Stockholm har självklart genomgått en Säkra Lyft-utbildning.

Kontakta Carrier idag!

Vill du begära flyttoffert på ditt tunga lyft?

Kontakta Carrier så återkommer vi med kostnadsförslag snarast!

Kunskap

Med rätt kunskap, utrustning och erfarenhet är tunga lyft eller transporter varken svåra eller farliga. Vi hjälper dig med flytt tunga, otympliga, skrymmande eller allmänt bökiga objekt. Vi har de selar, rullvagnar och maskiner som kan krävas för att flytta exempelvis pianon, kaminer, bränsletankar, järnbalkar, maskiner och annat gods som väger över 100 kilo.

Vad behöver du flytta?

 • Ackumulatortank
 • Båtmotor
 • Flygel
 • Hissmotor
 • Kamin
 • Kassaskåp
 • Kyl & frys
 • Tryckpress
 • Tvättmaskin
 • Ventilationsutrustning
 • Värmepump

Vår trevliga personal är uppmärksam, förutseende och kunnig. De har självklart genomgått utbildningen Säkra lyft och har ID06-behörighetskort. Vi vet hur man förebygger olyckor, emballerar på rätt sätt och undviker skador på väggar och golv.

Tips vid tunga lyft

 • Tänk efter innan och planera hela lyftet.
 • Ta fram den utrustning som behövs.
 • Skapa utrymme längs hela transportsträckan.
 • Använd avställningsytor och ta pauser.
 • Ta god tid på dig och stressa inte.
 • Lyft nära kroppen och var rak i ryggen.
 • Håll tummarna, tårna och näsan i samma riktning.

Oftast börjar vi med en kostnadsfri besiktning, för att kunna ge dig en korrekt offert.

Kassaskåpsflytt

Det finns många saker som är betydligt lättare att flytta än ett kassaskåp. Detta gäller både bokstavligt och bildligt talat. En lyckad kassaskåpsflytt kräver god planering, rätt utrustning och slutligen ett väl utfört flyttarbete. Utan dessa tre komponenter kan arbetet gå väldigt snett och detta bör förstås undvikas till varje pris. På Carrier har vi vad som krävs för smidiga och felfria kassaskåpsflyttar.

Begär gratis flyttoffert på din kassaskåpsflytt i Stockholm redan idag!

Kassaskåpsflytt i Stockholm med Carrier

Carrier tillhör ett av Stockholms mest anlitade flyttföretag när det kommer till kassaskåpsflytt. Vårt team har mångårig erfarenhet av just den här typen av komplicerade och tunga lyft. Vi har de redskap och den tekniska utrustning som krävs för att arbetet ska kunna utföras på rätt sätt. Säkert och tryggt för såväl kassaskåpet, för vår flyttpersonal och för omgivningen runt omkring.

Varför proffs för kassaskåpsflytt?

Det finns de typer av flyttar som man, om man har ork och tid, klarar av att genomföra väl utan professionell hjälp. I andra änden av flyttspektrat finns kassaskåpsflyttar. Det är, som vi tidigare nämnt, oerhört viktigt att denna typ av tunga flyttar genomförs på ett korrekt sätt. Det finns kassaskåp i många olika storlekar och ofta väger de flera hundra kilo. När ni vänder er till Carrier i Stockholm ser vi till att er kassaskåpsflytt sker utefter konstens alla regler.

Vår kompetens

All personal på Carrier genomgår omfattande utbildning för att kunna matcha våra högt ställda krav. Som kund hos oss kan ni alltid räkna med högkvalitativt arbete och god service från riktiga flytt- och transportproffs. Efter många år i branschen prioriterar vi god dialog med kunden. Detta gör att du, som exempelvis kund vid kassaskåpsflytt, enkelt och lätt kan nå oss när helst du vill. Du tilldelas en kontaktperson då du inleder samarbetet med Carrier.

Innan er kassaskåpsflytt

Vi vill uppmana alla som tar hjälp av vår kassaskåpsflytt i Stockholm att tömma kassaskåpet innan flytt. Det handlar inte huvudsakligen om den eventuella extravikten utan snarare om säkerheten för kassaskåpets innehåll. Då kassaskåpet flyttas kommer innehållet sannolikt att tippas inuti. För att säkerställa att inget innehåll går sönder vid flytten är det därför att rekommendera att de tas ut av er som kund. Särskilt viktigt är detta förstås om ni vet att innehållet i kassaskåpet är särskilt ömtåligt.

 Förberedelse för lyckade kassaskåpsflyttar

Efter många år i branschen följer vi på Carrier ett antal steg vid varje kassaskåpsflytt i Stockholm. Något av de allra viktigaste delarna att tänka på sker redan innan första tunga lyftet. Vi frågar oss: Hur goda är förutsättningarna för att kassaskåpet ska kunna transporteras från dess nuvarande plats? I den initiala fasen undersöker vi terrängen i vilken vi kommer att flytta skåpet från dess nuvarande plats. Vi ser till att mäta för att garantera att det faktiskt kan bäras ut ur byggnaden den tänka vägen. Vi ser också till att säkerställa att det inte finns en massa andra objekt i vägen för kassaskåpsflytten. Detsamma görs förstås på den nya plats där kassaskåpet ska placeras.

Kassaskåpsflytt Stockholm

Att transportera ett kassaskåp från en plats till en annan är precis vad de flesta nog väntar sig: Det är tungt och krångligt. I alla fall om man saknar den rätta kompetensen och utrustningen för att utföra den här typen av tunga lyft. Carrier Transport finns för alla de privatpersoner och organisationer som står inför kassaskåpsflytt i Stockholm och som – i rimlighetens namn – väljer att ta hjälp av en professionell flyttfirmafirma.

Tunga lyft Stockholm

Det finns de föremål som är enklare att flytta och det finns de som är raka motsatsen. Carrier Transport är förvisso en flyttfirma för alla kunder, uppdrag och föremål som ska flyttas men vår expertis ligger på riktigt tunga lyft.

Varje år söker mängder av privatpersoner, företag, organisationer och föreningar hjälp hos oss för diverse minst sagt kämpiga flyttar. Vi genomför nästan dagligen flytt av tunga maskiner och andra exceptionellt tungt bohag. Även kassaskåpsflytt finns i vår repertoar av flyttjänster inom kategorin tunga lyft.

Vill du veta hur vi på Carrier Transport kan hjälpa dig? Alla kunder, alldeles oavsett omfattning av uppdraget, kan kontakta oss för gratis offert på tunga lyft. Vi återkommer snabbt med ett kostnadsförslag som du, i lugn och ro, kan fundera över.

Kontakta oss på telefonnummer 08-685 00 80 eller via mail på flytt@carrier.se så hjälper vi dig!

Flytta tunga maskiner

På Carrier Transport har vi särskilt stor och bred expertis inom tunga lyft. En typ av sådana lyft är just flytt av tunga maskiner. Det är förstås företrädesvis företag och organisationer som anlitar oss för denna tjänst. Mängder av verksamheter byter faciliteter, särskilt i huvudstadsregionen där vi är som störst. De kontaktar vår flyttfirma för att genomföra flytten av de tunga maskinerna på ett säkert och smidigt sätt med minimal påverkan på verksamheten. Vi är idag ett av Stockholms mest anlitade företag för tunga lyft. Detta beror på att vi har rätt personal, rätt verktyg och rätt fordon för att ta oss ann uppdrag av varierande tyngd och omfattning.

Kontakta oss för att veta mer och för att boka gratis offert redan idag!

Telefon: 08-685 00 80 

Email: flytt@carrier.se

Vill du veta mer om vår kassaskåpsflytt i Stockholm?

Kontakta Carrier för att ställa frågor till våra flyttproffs och begär gratis flyttoffert redan idag!

För flyttfirma Stockholm kan du läsa mer här

Vill du att vi kontaktar dig?

 • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

 • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.