Om oss

Om du behöver hjälp med bohagsflytt, företagsflytt, tunga lyft eller magasinering så har du kommit helt rätt. Vi flyttar hem och företag, gör leveranser, magasinerar stort och smått, möblerar om kontor, packar inför flytt, monterar och installerar teknisk utrustning, skruvar upp tavlor eller hyllor, transporterar pianon och kassaskåp till sina nya hem. Bland annat.

”Med 30 års erfarenhet av flyttjänster vet vi hur man tar i – och att hemligheten bakom en smidig flytt är planering.”
– Jack Wiklund, Carrier

När du anlitar Carrier så ser vi till att din flytt startar i rätt tid, från rätt plats och är packad med rätt emballage. Vår pålitliga och serviceinriktade personal har den kunskap och erfarenhet som behövs för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt. Vi vill att du ska känna dig som hemma med oss.

Vi erbjuder:

  • Packexperter och bärhjälp.
  • Magasinering och förvaring.
  • Erfaren och pålitlig personal.
  • Försäkring av gods under hela flytten.
  • Miljöanpassade fordon och eco-driving.
  • Hjälp oavsett vart i världen du ska flytta.

I lugn och ro går vi igenom dina behov inför den stundande flytten och tar vi fram en plan utefter dina önskemål. Sedan hjälper vi dig med material, såsom flyttkartonger, återvinningssäckar, tejp och allt annat du kan behöva för en smidig flytt. Vi har även kartonger, rullvagnar och pirror till uthyrning.

En flyttfirma som du kan lita på

Ditt gods är försäkrat under hela flytten – oavsett om det är ett enstaka objekt, ett större bohag eller en hel koncern som ska flytta till nya lokaler. Vi är kvalitet- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14 001. Hela vår verksamhet genomsyras av miljötänk och våra chaufförer är utbildade för att köra ekonomiskt och klimatsmart.

Det är mycket ovanligt att det händer olyckor under en flytt, men om så sker är det viktigt att man är väl förberedd och har en plan att agera efter. Utöver försäkringar tillämpar vi också de ansvarsbestämmelser som ingår i branschens villkor för bohagsflytt och kontorsflytt. Vill du veta mer? Ladda ner Bohag 2010 eller Kontor 2003.

Självklart arbetar vi under tystnadsplikt.

För flyttfirma Stockholm kan du läsa mer här

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.