Möbelmontering

På Carrier är vi stolta över att erbjuda tjänster som är anpassade efter våra kunders behov. Eftersom dessa behov kan skilja sig mycket åt så har vi arbetat upp en bred tjänsteportfölj. I vårt utbud finns bland annat möjlighet för dig som kund att boka möbelmontering.

Läs vidare för att veta mer om Carrier och om våra tjänster inom möbelmontering!

Vill du begära en gratis offert på din möbelmontering i Stockholm redan idag?

Hör av dig till oss via kontaktformuläret så återkommer vi snarast!

Montering

Har du möbler som behöver skruvas ihop eller teknisk utrustning som ska installeras? Efter en flytt vill man bara få komma igång på det nya stället och att allt ska återgå till det normala så fort som möjligt.

I så fall kan våra duktiga möbelmontörer hjälpa dig att packa upp, montera och ställa dina möbler och din utrustning på plats. Mediamöbler, soffor, skrivbord med all kontorsutrustning, bokhyllor eller mer komplicerade monteringar? Inga problem – vi fixar det!

Vi kan även skruva upp din väggfasta inredning, som hyllor, tavlor, tv-apparater, bildskärmar, whiteboard och så vidare.

Monteringstips

  • Lägg ut mattor eller skyddspapp där monteringen ska ske.
  • Vi kan både hämta, packa upp och montera dina möbler.
  • Om du har lagningsmaterial kan vi täcka eventuella hål i väggarna.
  • Vi kan även frakta bort överblivet emballage och skräp.

Du kan få hjälp med allt från att skruva ihop en enda kontorsstol till att montera ett helt bohag eller bygga ihop hundra kontorsplatser. Det enda du behöver tänka på är utrymmen där våra möbelmontörer kan arbeta.

Demontering

Om du vill ha hjälp med demontering och bortforsling av möbler eller utrustning så kan vi hjälpa till med det också. Vi har stor erfarenhet av att återvinna och källsortera så mycket som möjligt.

Möbelmontering Stockholm med Carrier

Carriers team består av 170 personer med en stor variation av kompetenser. När du tar hjälp av oss ser vi till att skräddarsy dina tjänster så att de matchar med det du behöver hjälp med. I vårt team finns personal som är specialiserad på just möbelmontering. De har lång erfarenhet av att montera möbler och teknisk utrustning av varierande typ och utformning.

Vill du boka Carriers monteringsproffs för möbelmontering i Stockholm direkt?

Fyll i kontaktformuläret så återkommer vi med en kostnadsfri offert!

Vår organisation

På Carrier är vi stolta över den organisation som vi byggt upp genom åren. Vi tänkte därför ta tillfället i akt att berätta lite närmare om vilka vi är, och vad vi kan erbjuda. Om du saknar svaret på dina frågor och funderingar är du naturligtvis välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar på alla förfrågningar så snart som möjligt.

Glöm inte att alla som söker sig till Carrier erbjuds gratis offert. Detta erbjudande gäller för såväl möbelmontering som för övrigt tjänsteutbud.

Kompetens och erfarenhet

Carriers flytt- och transportverksamhet såg dagens ljus för 40 år sedan. Då startade vi med enbart en budbil. Under åren i branschen har vi växt till att bli ett av Stockholms mest anlitade flyttfirmor inom möbelmontering och flytthjälp av olika slag. Vi hjälper såväl privatkunder som företag, organisationer och föreningar i varierande branscher.

Möbelmontering och flytthjälp

Vad behöver du av oss? Som kund hos Carrier kan du boka möbelmontering separat eller som del av våra övriga tjänster. Det är vanligt att man, som kund som står inför en flytt i Stockholm, anlitar våra experter för både flytthjälp och möbelmontering. Detta är dock inget krav. Om du löser bohagsflytten på annat sätt men behöver vår hjälp med montering av möbler är det fritt fram!

Garanti och försäkring

Det ska alltid kännas tryggt att ta hjälp av Carrier, med möbelmontering såväl som med andra tjänster. Därför vidtar vi ständigt åtgärder för att göra varje samarbete så transparent och tydligt som möjligt. I våra kostnadsförslag och kontrakt framgår alltid alla villkor klart och tydligt. Detta gäller såväl detaljer kring arbetet, ansvarsfördelning mellan kund och oss själva och kostnader. Vårt företag är dessutom certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Det innebär att vår verksamhet följer ett antal internationella bestämmelser gällande miljö och kvalitet.

Kund hos Carrier

Som kund hos oss på Carrier ska du alltid kunna nå oss för frågor och funderingar. Vi ser detta som en fundamental del av alla samarbeten, stora som små. Detta är ingenting som vi någonsin tummar på. När du väljer att bli kund hos oss får du kontaktuppgifter till vilka du kan höra av dig snabbt och enkelt.

Anlita Carrier för möbelmontering idag!

Dags att låta ett monteringsproffs sätta ihop sängen, soffan och/eller matbordet? Carrier finns ett knapptryck bort! Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi med offert på din möbelmontering i Stockholm idag.

Möbelmontering Stockholm

Vi har varit inne på det förut och säger det gärna igen: Behovet av frakt- och flyttjänster varierar kraftigt mellan olika kunder och olika typer av flyttar. Det är just detta som vi på Carrier Transport har format vår verksamhet utefter. Vi har den kompetens, det utbud av fordon och den personalstyrka som krävs för att leverera i alla lägen – alldeles oavsett vilka utmaningar vi ställs inför. I detta ingår tjänster inom möbelmontering för alla våra kunder i Stockholm.

Så gott som dagligen hjälper vårt team kunder i Stockholm med möbelmontering. Vi rycker ut för att hjälpa såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar i regionen. I många fall anlitas vi för möbelmontering som ett tillägg till övriga flyttjänster. Men det går också alldeles utmärkt att anlita oss enbart för att sätta samman möbler.

Hör av dig till oss på Carrier Transport redan idag för att begära gratis offert på möbelmontering!

Telefon: 08-685 00 80 

Email: flytt@carrier.se 

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.