Kontorsflytt Södermalm

Det optimala bytet av kontor sker med minimal påverkan på verksamheten i fråga. Detta skriver säkerligen alla typer av företag och organisationer under på. Man vill i lugn och ro kunna hålla maskineriet igång samtidigt som kontorsflytten sker på ett smidigt och säkert sätt. Det är av denna anledning som många verksamheter på Södermalm vänder sig till Carrier Transport för kontorsflytt.

Välkommen till oss!

Decennier av kontorsflytt på Södermalm

Carrier Transport tillhör Sveriges främsta och mest anlitade flyttföretag inom just den här typen av flyttjänster. Vi har genomfört kontorsflyttar på Södermalm under många år och för kunder av varierande storlek och bransch. Vårt erfarna och skickliga team vet vad som krävs för att bytet av kontor ska ske sömlöst och för att underlätta maximalt för företaget.

Att arbeta med Carrier Transport

Den smidighet vi strävar efter vid varje kontorsflytt på Södermalm speglas i alla kundsamarbeten vi tar oss ann. Redan vid första kontakt vill vi på Carrier Transport skapa en god dialog med dig som kund. Vi levererar tydliga villkor och uppgifter om såväl pris som omfattning av arbetet och annan väsentlig information. Som kund kan du dessutom enkelt nå oss för frågor och funderingar under hela arbetet.

Vi vet att alla goda samarbeten bygger på tydlig kommunikation. Därför är detta en central del av alla kontorsflyttar på Södermalm som vi genomför.

Anpassad kontorsflytt på Södermalm

Ingen verksamhet är den andra lik. Detta har vi på Carrier Transport lärt oss under alla år som aktiva inom kontorsflytt på Södermalm. Alla företag, organisationer och föreningar som vi arbetar med har olika förutsättningar och önskemål för flytten. Vissa uppdrag är mindre och enklare och andra kräver mer kraft och planering av vårt team. Gemensamt för alla typer är att vi på Carrier Transport anpassar oss helt efter uppdragets förutsättningar. Vi genomför de moment i verksamhetsflytten som den specifika kunden ber oss om. Exempelvis:

  • Demontering och packning
  • Lastning och transport
  • Tunga lyft t.ex kassaskåpsflytt
  • Mellanlagring och magasinering
  • Lossning, uppackning och möbelmontering
  • Hämtning och montering av ny utrustning

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss på 08-685 00 80 för gratis offert på din kontorsflytt på Södermalm idag!

Email: flytt@carrier.se

Sida för kontorsflytt Kungsholmen