Kontorsflytt Östermalm

För oss på Carrier Transport har kontorsflyttar på Östermalm varit en naturlig del av verksamheten under väldigt lång tid. Varje år åtar vi oss mängder av uppdrag där företag, organisationer och föreningar ska byta lokaler. Bland våra kunder finns såväl små och medelstora till stora verksamheter i varierande branscher.

Sömlös flytt

Decennier av kontorsflyttar på Östermalm har gjort oss till ett av branschens mest uppskattade och anlitade flyttbolag. Vi tror att en viktig anledning till detta är att vi kan utföra arbetet med minimal påverkan på den flyttande verksamheten. I Carrier Transports team finns nämligen flyttexperter som ser till att just planera och administrera så att kunden kan fortsätta det dagliga arbetet som vanligt.

Säker flytt

Carrier Transport är en certifierad flyttfirma med närmare 40 års erfarenhet. Vid alla kontorsflyttar på Östermalm, stora som små, lämnar vi garantier för att kunden i fråga ska känna sig trygg. Under hela flytten är godset som fraktas försäkrat. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, och något skulle gå sönder, är detta alltså någonting som täcks av vår försäkring. I tillägg åtar vi oss också särskilda ansvarsbestämmelser i branschen som gäller just kontorsflytt.

Carrier Transport är en flyttfirma som är certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Dessa certifikat innebär att håller måttet vad gäller både kvalitet och miljö.

God kundupplevelse

Sist men långt ifrån minst vill vi betona vikten av goda kundrelationer. Det är nämligen något som vi på Carrier Transport strävar efter i alla lägen, vid all kontorsflytt på Östermalm och i övriga Sverige. Vi ser till att vara en engagerad flyttfirma redan från början. Vi levererar alltid tydliga villkor och klara besked och finns tillgängliga för frågor och funderingar före, under och efter avslutat uppdrag. Det är en självklarhet för oss.

Vill du begära gratis offert på din kontorsflytt på Östermalm?
Kontakta Carrier Transport på 08-685 00 80 idag!

Email: flytt@carrier.se

Sida för kontorsflytt Södermalm