Kontorsflytt Norrmalm

Står ni inför en kontorsflytt på Kungsholmen? Då föredrar ni säkerligen att flytten sker med minimal påverkan på ert dagliga arbete. Om så är fallet så har ni kommit till helt rätt flyttfirma! 

Carrier Transport tillhör en av de mest välrenommerade och anlitade flyttföretagen – inte bara på Kungsholmen och inom kontorsflytt, utan i hela Sverige och inom många olika tjänster. Att hjälpa företag att byta kontor smidigt och enkelt är dock en av de saker vi har mest erfarenhet och expertis inom. Vårt team kan åta sig kontorsflyttar på Kungsholmen med 3-4 veckors varsel. När du anlitar oss kan du räkna med att några av Sveriges främsta på just denna typen av flyttar ansvarar för företagets inredning, möbler och elektronik.

Vill du veta vad din kontorsflytt på Kungsholmen skulle kosta och när den kan genomföras? Kontakta oss via telefon eller email för att begära gratis offert!

Telefon: 08-685 00 80

Email: flytt@carrier.se 

Hur kan vi stå till tjänst?

En kontorsflytt på Kungsholmen kan innebära en lång rad olika moment. Alla uppdrag skiljer sig på något sätt mot varandra. I vissa fall handlar det om stora företag med stora, tunga och många saker som ska flyttas. I andra fall handlar det om mindre verksamheter och mindre krävande flyttar för vårt team. Gemensamt för alla är att vi ser till att göra ett optimalt jobb alldeles oavsett uppdragets omfattning.

När ni anlitar oss för kontorsflytt på Kungsholmen kan vi hjälpa till med många olika moment, däribland:

  • Demontering och packning
  • Uppackning och montering i de nya faciliteterna
  • Magasinering
  • Tunga lyft så som t.ex. kassaskåpsflytt
  • Hämtning och montering av ny utrustning

Hur kan vi underlätta för er verksamhet? Ring 08-685 00 80 och berätta!

Email: flytt@carrier.se

En säker kontorsflytt på Norrmalm

Carrier Transport är inte bara en flyttfirma med 40 års erfarenhet och gott rykte i hela Sverige. Vi är också ett välförsäkrat och certifierat flyttföretag garanterar trygghet i alla uppdrag vi tar oss ann. Det gäller förstås både för privatpersoner och för företag.

Sida för Kontorsflytt Östermalm