Flyttfirma Stockholm

Att flytta är en naturlig del av livet för de allra flesta människor. Om det inte handlar om privat bohagsflytt från en bostad till en annan kan det handla om byte av arbetsplats. Nya kontor, nya industrilokaler eller ny butikslokal. Människor såväl som företag och organisationer byter tillvaro titt som tätt, och särskilt vanligt är det i huvudstadsregionen. 

För att underlätta för den strida strömmen av flyttande privatpersoner och företag finns vår flyttfirma i Stockholm. Carrier är en av Stockholms mest välrenommerade och anlitade flyttfirmor. Vi utför en lång rad flytt- och transporttjänster för både stora och små kunder.

Hur kan vi hjälpa just dig?

Kontakta oss för att begära gratis flyttoffert på din flyttservice redan idag!

Att anlita en flyttfirma

Det blir allt vanligare att ta flytthjälp i Stockholm av en flyttfirma när man ska genomgå en flytt. På Carrier kan vi se en tydlig ökning av förfrågningar under de 40 år som vi verkat i branschen. Detta gäller inte bara efterfrågan av just våra flyttjänster, utan också efterfrågan på flyttfirmor i stort. Vad detta beror på tror vi kan besvaras på några olika sätt. 

En flytt i trygga händer

Det är alltid en god idé att ta hjälp av ett flyttproffs. Detta gäller förstås i alla syften, och flyttsammanhang är inget undantag. När du anlitar vår flyttfirma i Stockholm vet du att ditt bohag kommer att tas om hand om väl. Din flytt är bokstavligt talat i väldigt trygga händer. Genom att boka en professionell flyttfirma i Stockholm får du en garanti på att arbetet genomförs effektivt. Du behöver inte krångla med extern bokning av lastbil. Du behöver inte oroa dig för att inte kunna ratta omkring i Stockholm eftersom vår flyttfirma ordnar det. Du behöver inte heller oroa dig för att ditt bohag skadas. Vi är en välförsäkrad firma som lämnar schyssta villkor och goda garantier på alla arbeten vi utför.

Ett flyttmoment mindre

Det är naturligt att känna sig stressad inför en flytt. Inte nog med att det finns mängder av praktikaliteter att ta itu om. Det är ofta en stor livsomvändning som kräver både kraft och tid av den som flyttar. Att anlita en flyttfirma i Stockholm har därför blivit synonymt med att stressa ner. På Carrier tror vi att detta är en starkt bidragande faktor till den ökade efterfrågan på flyttjänster. Det finns så mycket annat att koncentrera sig på när man ska flytta. Att slippa bry sig om att ens bohag ska ta sig från den gamla till den nya bostaden är värt mycket!

RUT-möjligheterna

RUT-avdraget har förstås bidragit med sin beskärda del till den ökade efterfrågan av flyttfirmor i Stockholm. 50% av den totala arbetskostnaden kan dras av, vilket förstås gör stor skillnad för många som byter bostad. Denna skattereduktion kan endast göras om man uppfyller skatteverkets krav.  Läs mer om RUT på http://skatteverket.se!

Carrier – Din flyttfirma i Stockholm

Carrier har varit en verksam flyttfirma i Stockholm i 40 år. Sedan tidigt 90-tal har vi levererat flytt- och transporttjänster av varierande slag i huvudstadsregionen. Vi arbetar med såväl privata kunder som med företag i varierande branscher och storlekar. Vad som började med en budbil har idag växt till en av Stockholms mest uppskattade flyttfirmor. Vi tillhandahåller med närmare 200 budbilar och lastbilar av olika slag. Vårt team består av 170 personer i varierande roller.

Vi är stolta över den flyttfirma som vi har byggt upp. Läs vidare för att lära dig mer om vår organisation, våra tjänster och vad det innebär att bli kund hos oss.

Vill du komma i kontakt med oss för begäran om gratis flyttoffert på flyttservice direkt?

Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi med ett kostnadsförslag snarast!

Certifikat och garanti

Schyssta villkor är genomgående alldeles oavsett vilken flyttjänst du anlitar vår flyttfirma i Stockholm för. Vi är en auktoriserad flyttfirma som alltid lämnar generös garanti på alla arbeten som vi utför. Vi är också certifierade enligt standarder ISO9001 och ISO14001 vilket garanterar miljö- och klimattänk i verksamheten. Carrier är dessutom välförsäkrad vilket ökar tryggheten både för våra kunder och för oss själva.

Som kund hos oss

Ett lyckat samarbete för en flyttfirma i Stockholm handlar om att leverera på två olika sätt: 1) Genom ett väl utfört praktiskt arbete med flytten, och 2) Genom god dialog och genomgående tydliga villkor för arbetet. På Carrier lägger vi stor vikt vid att fylla dessa två behov i alla flyttprojekt vi tar oss ann. När du väljer att bli kund hos oss kan du räkna med en integrerad flyttpartner. Alla villkor framgår tydligt och du ges en kontaktperson som du enkelt kan nå på vår flyttfirma i Stockholm.

Våra flyttjänster

Flyttbehoven varierar och därför gör även vårt tjänsteutbud det. På Carrier levererar vi flyttjänster av olika slag för kunder av olika typ. Inga arbeten är för stora eller för små, och inga kunder lämnas utanför. Vi flyttar helt enkelt allt åt alla. Varje dag arbetar vårt team av 170 personer med såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar i regionen.

Kort och gott: Där flyttbehovet finns så finns vår flyttfirma i Stockholm!

Kontor

Behöver ni hjälp med kontorsflytt för ert bolag? På Carrier har vi lång erfarenhet av att hjälpa företag i varierande storlek att byta lokaler. Vår flyttfirma i Stockholm har rätt fordon och flyttutrustning för att kunna utföra denna typ av flyttjänst, smidigt och enkelt!

Bohag

Dags för byte av bostad? Genom att anlita Carrier för er privata bohagsflytt lämnar ni era möbler och ägodelar i trygga händer. Vår flyttfirma levererar allting smidigt och säkert från er gamla till er nya bostad i Stockholm. Vi sköter dessutom allt pappersarbete med Skatteverket för den som vill nyttja RUT-avdraget.

Extra tungt

För oss är ingen flytt för krånglig eller tung. Carrier har både redskap och erfarenhet som ger oss möjlighet att utföra riktigt tunga lyft i samband med flytt. Har du något särskilt tungt och/eller ömtåligt som ska flyttas? Kontakta vår flyttfirma i Stockholm och berätta mer!

Montering

Behöver du hjälp med möbelmontering i samband med din flytt? På Carrier arbetar ett team av flyttexperter som gärna hjälper till med montering. Det går utmärkt att boka montering separat eller som en del av dina övriga flyttjänster.

Boka flyttfirma idag!

Börjar kontorsflytten eller bohagsflytten att närma sig? Kontakta oss på Carrier redan idag för att boka dina flyttjänster på rätt datum!

Flyttfirma i Stockholm för företag

Många företag och organisationer flyttar titt som tätt. Det kan bero på förändringar i organisationen eller en önskan att ha ens faciliteter belägna på ett för verksamheten lämpligare ställe. På Carrier bryr vi oss inte om varför ett företag vill flytta från en plats till en annan. Vi bryr oss bara om att genomföra ett maximalt bra jobb från start till mål.

Flyttfirma i Stockholm med minimal påverkan på verksamhet

Vår flyttfirma i Stockholm har många års erfarenhet av företags- och kontorsflyttar. Denna erfarenhet har gjort att vi kan genomföra flyttar med så låg påverkan på företagets verksamhet som möjligt. Detta är oerhört uppskattat av våra kunder. Vår flyttfirma i Stockholm ser till att genomföra arbetet på ett så smidigt och verksamhetssmart sätt som möjligt.

God kommunikation

Transparens och dialog är A och O i alla lyckade samarbeten. Inte minst för en flyttfirma i Stockholm, och definitivt inte minst när det gäller flytt för företag. När ni väljer att ta hjälp med oss på Carrier för flytt kan ni räkna med god och tydlig kommunikation från början. Vi ser till att leverera tydliga villkor och uppgifter redan från start. Detta kommer att underlätta både för vårt genomförande av arbetet och för er verksamhet under pågående flytt.

För att säkerställa trygghet för ert företag när ni väljer vår flyttfirma i Stockholm tilldelas ni en kontaktperson direkt. På så vis kan ni enkelt få information när ni behöver den.

Specialflytt

Är er verksamhet i behov av extra resurser vid flytt? Det kan exempelvis handla om extra tungt flyttgods eller materiel i särskilt behov av försiktighet. På vår flyttfirma i Stockholm ser vi till att anpassa våra flyttjänster utefter era specifika behov. Vi ordnar med det ni behöver hjälp med alldeles oavsett vad det är.

Kontakta vår flyttfirma i Stockholm idag och berätta mer om vad just ni behöver hjälp med!

Sökmotoroptimering av: SEO-byrå Biz Media

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.