Evakuering

Ibland kan du planera en evakuering i förväg, men ofta sker det akut och är bråttom. Vi har pålitlig och erfaren personal som kan ordna både flytt, magasinering och återflytt av hyresgästernas gods. Genom åren har vi hjälpt många hushåll, fastighetsägare, byggbolag och försäkringsbolag med akuta evakueringar.

Står din fastighet inför stambyte, en renovering, måste saneras eller har råkat ut för en vattenskada? Det är mycket som ska klaffa om de boendes obehag ska minimeras – inte minst att vi som genomför evakueringen visar förståelse och är lyhörd inför den boendes situation. I möjligaste mån går vi igenom alla stegen innan en bohagsflytt/kontorsflytt, för att göra hela evakueringen så smidig som möjligt för alla parter.

Att evakuera hyresgästens bohag är en liten del av en större åtgärd, ombyggnad eller sanering – men den kan utgöra hela skillnaden för hur dina boende uppfattar projektet. Vi kan ställa upp med packmästare, bärhjälp, demontering, transporter och slutligen magasinering eller korttidsförvaring. Allt för att göra det smidigt för dina boende, minimera spilltid och minska risken för onödiga skador.

En evakuering i fem steg

Nästan alla evakueringar går i grund och botten till på samma sätt.

  1. Packa och emballera allt lösöre och alla möbler.
  2. Bära ut och transportera iväg bohaget.
  3. Magasinering under tiden bostaden åtgärdas.
  4. Transportera tillbaka bohaget.
  5. Packa upp kartonger och montera möbler.

I många fall behöver den boende också flytta till en ersättningsbostad.

Om hela eller delar av bohaget har skadats kan vi även ordna sortering och transport till återvinningsstation.

Vill du att vi kontaktar dig?

  • Lämna gärna ett meddelande så kontaktar vi dig snarast.

  • Vi värnar om din integritet. De uppgifter du lämnar här använder vi endast för att hantera det här ärendet. Läs mer i vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.